Personal Training

Een personal trainer? Dat is toch heel erg duur en meer iets voor beroemdheden? Mis! Deze gedachte is écht achterhaald, want een personal trainer is bereikbaarder dan je misschien denkt, steeds meer mensen schakelen er daarom één in. Bij Work Your Body geloven we dat personal training voor veel mensen misschien wel de meest effectieve manier van trainen is. Wij zijn er helemaal voor jou. Wij laten je zien je zien welke kracht- en cardio-oefeningen geschikt zijn om bijvoorbeeld af te vallen of spieren op te bouwen, en hoe je kunt variëren. Snel resultaat gegarandeerd. Nog een voordeel: half werk is geen optie.

Wil je afvallen? Meer spieren? Je conditie verbeteren? Beter leren kickboksen? Of heb je vooral iemand nodig die zorgt dat jij in actie komt? Wat je persoonlijke doelen ook zijn, een personal trainer helpt je ze op een gezonde manier te behalen. Wij halen je uit je comfort zone en zorgen dat jij net even dat stapje extra zet. En wij laten je zien dat je tot meer in staat bent dan je zelf waarschijnlijk denkt.

Je kunt je progressie pas meten als duidelijk is wat je vertrekpunt en je persoonlijke doelen zijn. Tijdens een persoonlijk intakegesprek met een van onze personal trainers bespreek je deze. Zo merk je gelijk of er een goede klik is. Wij stellen samen een trainingsprogramma op, dat volledig is afgestemd op jouw situatie en behoefte. Ook wordt er een meting gedaan om je vetpercentage vast te stellen om je progressie te monitoren.

Een personal training-kennismaking is gratis en geheel vrijblijvend. Maak nu een afspraak!